Goodiebox November 2014

Wednesday wishes #2

gank0752_brush
Adlink: Ganni strik

Faldt over denne lækre striktrøje i går, og jeg har simpelthen tænkt på den lige siden. Den ser så lækker ud og farven er virkelig flot (den fåes også i sort)! Det ville helt sikkert være den perfekte vinter strik :) – Og så er den endda på tilbud nu! Hvor er det fristende, at trykke køb.

I dag har det stået på arbejde, efterfulgt af afslapning. Der er både blevet lavet en smule konfekt og flyttet nogle få ting ud i det nye hus. Jeg kan slet ikke vente med, at flytte ind her i løbet af december. I skal selvfølgelig nok få nogle billeder at se, så snart vi kommer på plads.

Husk også, at I stadig har mulighed for, at få rabat på julegaven til jeres firebenende små venner. Jeg har, i samarbejde med Bullerbox, skaffet en rabatkode der giver 10 % på ordren, når I bestiller en Bullerbox til jeres hund. Alt hvad I skal gøre, er at skrive Charlie10 i kommentaren til jeres ordre. Se mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox November 2014