2. Sunday of Advent // Giveaway

My weekend #10

december

Weekenden har budt på en masse julehygge, men størstedelen er nu gået med opgaveskrivning. Vi skal aflevere om præcis en uge, så nu kan jeg snart se en ende på det, selvom der da stadig er en del arbejde igen.

I sidste uge fik jeg bagt kokostoppe og prøvede en opskrift på snebolde – Mums! Jeg må sige, at de ikke slår Toms snebolde, men det vidste jeg næsten på forhånd, der ville blive en svær opgave ;) Men jeg fik nu nydt både kokostoppe og (alt for mange) snebolde i weekenden og hvor er de lækre! Jeg skal nok smide opskrifterne på bloggen i denne uge, så I kan prøve dem her til jul.

Lørdag tog Daniel og jeg ud og kiggede på nogle ting til huset, hvor vi stadig mangler et par ting til når vi flytter ind. Bl.a. et nyt fjernsyn. Jeg fik Daniel til, at tage et par billeder, hvor jeg er iført min teddy jakke fra eBay (lignende jakke her). Det er altså et godt køb til vinteren, især når den koster omkring 140 kroner inkl. fragt. Der kan dog komme told oveni. 
Lørdag aften stod på ren afslapning og masser af Suits afsnit – Indrømmet, vi er afhængige af den serie! – og så skulle jeg afprøve mine fugtgivende sokker, jeg fik i en Goodiebox tidligere i år. De kan helt sikkert anbefales, sammen med handskerne som også er fra samme mærke. Jeg render i hvert fald rundt med de blødeste fusser nu ;)

Desuden fik jeg trukket vinderen af den anden adventsgave :) Vinderen af gavesættet fra Yves Rocher er Ina Vestergaard – stort tillykke! Du er blevet kontaktet direkte. Tusind tak til jer, som deltog i konkurrencen – og kig endelig med igen på søndag, hvor I igen har mulighed for, at vinde en adventsgave.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. Sunday of Advent // Giveaway