Liquorice & cranberry cookies // Giveaway winner

BullerBox

 photo 4_zps0f0f9889.jpg photo 2_zpsa7783976.jpg photo charlie_zps0dc93b40.jpg
Da julen nærmer sig, er jeg selvfølgelig også i gang med, at finde julegaver. Dog går det meste af tiden med arbejde, efterfulgt af opgaveskrivning. Vi skal nemlig aflevere en eksamensopgave i Anvendt Markedsanalyse d. 16. december – Wish me luck! Grundet opgaven, er jeg også begyndt at kigge på nogle julegaver på diverse hjemmesider, da det jo er en super nem måde at klare nogle julegaveindkøb på! Det var også på denne måde, at jeg faldt over Charlies kommende julegave. For ja, selvfølgelig skal der også være en julegave til ham under juletræet – man er vel en forkælet hund! ;)

I min søgning faldt jeg over det fantastiske koncept: BullerBox. Det er en goodiebox til din hund! Jeg er jo meget stor tilhænger af min månedlige goodiebox, og derfor er det jo bare lækkert, at man også kan give sådan en goodiebox til sin hund! Denne BullerBox består af forskelligt lækkert legetøj og godbidder. Charlie har ikke for meget legetøj (meget af det blev smidt ud i flytterodet), og derfor kunne han godt bruge noget mere! Men det er da smart, at man kan få tilsendt en box hver måned med spændende nyheder. På den måde bliver det ikke få kedeligt for hunden, at lege med det samme (og gennemtyggede) legetøj. Så kan man bare vente spændt fra måned til måned, for at se hvad der er i næste måneds box.

Det gode ved BullerBox er, at man kan vælge mellem tre forskellige størrelser, alt efter hvor stor din hund er. På den måde sikrer man, at få legetøj og godbidder, som kan bruges og spises af netop din hund. Derefter vælger man et interval, altså om man vil have en ny box i 1, 3 eller 6 måneder. Jo flere måneder man vælger, jo billigere bliver den enkelte box. Hvis man vælger et 6 måneders abonnement, bliver prisen 179 kroner + 39 i fragt pr. måned.

Jeg synes det er et super godt koncept og det fangede min interesse med det samme. Det vil være dejligt med ny inspiration til Charlie og jeg må nok hellere sørge for denne box kommer under juletræet i år.

Jeg har skaffet jer en rabatkode, hvor I får 10 % rabat på bestillingen.
Alt hvad I skal gøre, er at skrive “Charlie10” i kommentarfeltet ved køb af en BullerBox.
Rabatkoden gælder i december måned, så skynd jer herind, og find julegaven til jeres søde firbenende ven. Den næste box bliver sendt ud d. 15. december, så I kan sagtens nå, at modtage boksen og ligge den under juletræet :)

Billederne af indholdet er fremsendt af Bullerbox. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liquorice & cranberry cookies // Giveaway winner