monochrome wardrobe

A long day

 photo 99631A73-9820-4073-BA62-01DFE55B818E_zpsm1jf5xqg.jpgI dag stod den på arbejde, efterfulgt af HD undervisning i Markedsføring på det professionelle marked. Jeg synes stadig jeg er en smule kvæstet efter weekendens flytteprojekt, men var så heldig, at komme hjem til dejlig aftensmad, som Daniel stod klar med. Det reddede lige min aften ;) Derefter tog jeg et dejligt langt bad, men inden det tog jeg min nye hårolie (lige nu er den på tilbud til 75 kroner) i brug fra Yves Rocher. Og hold da op, hvor bliver ens hår blødt! Den må jeg altså til, at bruge to gange om ugen, som de anbefaler. Det er da ren luksus, at slutte tirsdagen af med god mad, hårkur og nu afslapning under dynen og et afsnit Suits! Jeg er afhængig af den serie :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

monochrome wardrobe