Back from Copenhagen

Paris day 2

disneyland1

Vores anden dag i Paris blev brugt i Disneyland Paris, hvor vi købte billetter til både Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Et lille tip, hvis I har studiekort, så er det muligt, at få rabat på billetterne.
Både Daniel og jeg har altid gerne villet opleve Disneyland – man er vel vokset op med Disney tegnefilm!! –  og først ville vi egentlig bare have haft adgang til Disneyland Park, men nu skulle vi altså se det hele :) Og hold op, hvor er det bare flot! Det er virkelig utroligt, at de kan skabe så flot et univers omkring deres Disney figurer. Desuden var der pyntet op til Halloween, mens vi var der, og selv deres græskarfigurer (og cookies) har Mickey ører ;) Jeg er imponeret!

disneyland2

Hele dagen gik med, at se begge parker og opleve alle de forskellige “byer” som bygger på forskellige Disney film. Desuden var vi så heldige, at være der til Disney paraden kl. 17, hvor der kører en masse dekorerede vogne gennem Disneyland Parken. Hver vogn er selvfølgelig med et Disney tema, som f.eks. den nye Disney film Frozen, der havde sin egen vogn med figurerne derfra. Og til sidst, kom vognen med alle de klassiske Disney figurer, som bl.a. Mickey Mouse, Anders And. Det var virkelig en god oplevelse, og hvor er paraden bare bygget flot op!

mickey

Vi var også så heldige, at møde den kære Mickey Mouse i Walt Disney Studios parken, og selvfølgelig skulle jeg have et billede med ham! Det er jo ikke hver dag, man møder Mickey Mouse ;) Jeg fik heldigvis også overtalt Daniel, til at komme med på billederne.

Det var virkelig en hyggelig dag, og der er noget for alle. Så man behøver nødvendigvis ikke ville prøve en masse forlystelser. Det kan helt sikkert anbefales, hvis man kommer til Paris (eller USA selvfølgelig).

Har I været i Disneyland før?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back from Copenhagen