Yesterday

Paris day 1

paris1
Så gik turen hjem fra Paris, og jeg må sige, at Paris virkelig er en dejlig by! Vi ankom til vores hotel sent fredag aften, og derfor nåede vi ikke, at udforske Paris denne dag. Vi stod dog op tidligt lørdag morgen, hvor den stod på en masse seværdigheder i Paris. Vi var rigtig heldige med vejret både lørdag og søndag, hvor der var omkring 24 grader – perfekt til at se de skønne gader i Paris :)
Vi startede med, at tage metroen til Louvre, hvor vi først så de fine glaspyramider midt på pladsen. Derefter gik vi ind på museet, da vi selvfølgelig skulle se Mona Lisa. Et lille tip, hvis man er 25 år eller derunder, kan man vise sit EU pas eller kørekort, og derved kommer man ind gratis på Louvre. Så er det hermed givet videre ;)
Derefter gik vi mod Notre Dame, men vi valgte hurtigt at gå videre, da der allerede omkring kl. 12, var rigtig lang kø ved indgangen. Derfor gik vi til Pont Neuf, som er en bro nær Notre Dame, hvor man kan komme ud og sejle på Seinen. Hvis man har en times tid, vil jeg anbefale denne tur, da man komme forbi en masse af seværdighederne på denne måde. Du kommer bl.a. forbi Notre Dame og Eiffeltårnet på denne sejltur.
paris2Desuden fik vi også set Pont des Arts, som er den kendte bro, hvor der hænger masser af hængelåse hele vejen hen af broen. Det er virkelig et flot syn! Broen ligger tæt på Louvre, så man kan kombinere turen, så man kommer forbi broen. Noget af broen er dog spærret for, at man kan hænge en lås på, da dele af broen har været brast sammen, grundet de mange hængelåse. Daniel og jeg fik også hængt en hængelås på, så det bliver spændende om man kan finde den, næste gang turen går til Paris :)

Om aftenen gik turen ind på Champs-Élysées, både for at se Triumfbuen og for, at vurdere de mange shoppingmuligheder ;) Desuden skulle jeg forbi Ladurée konditoriet, som jo er kendt for deres macarons. Der blev da også købt nogle stykker med tilbage til hotellet! Aftenen sluttede af foran Eiffeltårnet. Hver gang klokken runder hel om aftenen, begynder en masse små lys at blinke på hele tårnet, og det er virkelig et fantastisk syn! Jeg var så glad for, at vi nåede at se det!

Efterfølgende gik turen tilbage på hotellet, for at pleje de ømme ben, efter dagens laaange gåtur!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterday