Paris day 2

Goodiebox October 2014

 photo 90196925-5B6C-4849-8AC4-4109972E4643_zpsluv7fwea.jpg
Så fik jeg endelig fat i denne måneds goodiebox. Temaet er Home Spa, og jeg er allerede vild med ideen! Det passer perfekt til en afslappende dag, hvor det står på ren selvforkælelse – som godt kunne være tiltrængt efterhånden! Tiden flyver af sted med arbejde og skole. I dag startede jeg ud med en tid hos en fysioterapeut, da jeg længe har gået med smerter i skulderen. Så derfor skulle jeg lige have nogle øvelser og løsnes lidt op i skulderne. Derefter gik turen på arbejde, og nu er går turen videre til skole, hvor vi har spørgetime inden (første!) eksamen i næste uge.
Men nok om det, nu vil jeg nyde de lækre produkter jeg har modtaget, og rigtig se frem til en dag med hjemmespa og selvforkælelse.

Boksen indeholder:
– DM Skincare Silky Gel Peeling. Masken er en sand vitaminbombe til huden! Huden peeles mildt og effektivt og bliver boostet med vitaminer. Den glæder jeg mig til at prøve :)
– Rituals… Miracle Hand Scrub. Jeg har tidligere modtaget håndcremen fra Rituals i en goodiebox, og brugt den rub og stub ;) Så jeg ser helt sikkert frem til, at prøve dette produkt, som blødgør huden og genopretter fugtbalancen.
– Comwell Spalosophy Hand Cream. Cremen indeholder økologisk avocado-olie og nærer og gennemfugter huden. Jeg har tidligere haft en ansigtsmaske fra Comwell serien, og det var et rigtig godt produkt.
– Monuspa Warming Ginger Massage & Body Oil. En aromatisk olie, som varmer kroppen, blødgør og nærer huden, samtidig med at den virker afslappende. Det er da det ultimative produkt til en dag med selvforkælelse!
– Iroha Peppermint Treatment Socks. Jeg har tidligere modtaget Iroha handsker, som jeg var meget tilfreds med at prøve. Derfor er jeg naturligvis også mest oppe og køre, over dette produkt i denne måned. Jeg kan faktisk ikke vente med, at smide mine fødder i sokkerne! Sokkerne hjælper mod trætte og ømme fødder, og så endda med pebermynte essens. Win! Det kunne være jeg allerede skulle prøve det i aften ;)

I kan tilmelde jer Goodiebox her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris day 2