Giveaway winner

Bootz sale

bootz
1. Ganni jakke // 2. By Malene Birger trøje // 3. Saint tropez trøje // 4. Selected femme tunika // 5. Selected femme læderbukser

På sådan en kold efterårsdag, er jeg kravlet under tæppet på sofaen… Det resulterer selvfølgelig i, en masse søgning på internettet (og ja, efter tøj). Bootz holder deres midseason sale, og man har mulighed for en masse gode tilbud!

Jeg er helt vild med de lækre teddy jakker fra Ganni (og deres kimono, som jeg skrev om her). Denne fine lyserøde jakke, måtte bestemt gerne flytte ind i min garderobe! Jeg vil elske, at kunne gå i den hver dag :) Og så er den endda på tilbud!
Jeg har også tidligere skrevet om den lækre trøje fra By Malene Birger med perler på. Den er så elegant og kan sagtens bruges til hverdag. Den måtte også gerne flytte ind! Heldigvis fik jeg denne smukke trøje fra H&M af en sød veninde, som minder meget om den fra By Malene Birger.
Desuden har jeg fundet en lækker trøje i partisaner print, en enkelt tunika og et par læderbukser, jeg sagtens kunne se i min garderobe.

Har I nogle efterårsfavoritter hos Bootz?

Affiliate

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway winner