Goodiebox October 2014

Birthday presents

 photo E13994D8-9DC4-447C-B57E-B2CF93EEFE51_zpsaw8hxkaa.jpg
1. Holmegaard glas // 2. Kay Bojesen Turtelduer // 3. House doctor trådkurve // 4. Lækkert slik // 5. Paris guide bog

 photo A7511158-28AC-4EB4-80E4-30309B4C360A_zps1wgpl7qh.jpg
6. Paletkniv // 7. Opbevaringskrukke // 8. Living gavekort // 9. Erbs Denmark perlering // 10. H&M cardigan // 11. H&M trøje

 photo 647A2B00-F1EA-4C44-95A8-63C11E22A90E_zpsjvogwzgn.jpg
12. Créton Maison trådkurve // 13. Fyrfadsstager // 14. Rigtig by Stelton opbevaringsbokse // 15. Opbevaringsglas til krydderier
gave
16. Jane Kønig lovetags // 17. H&M kjole (fås i rød her) // 18. Zara skjorte // 19. H&M støvler

Jeg har tidligere vist nogle af de skønne fødselsdagsgaver, men som lovet, viser jeg jer alle fødselsdagsgaverne. Selvom indlægget har været længe undervejs. Jeg har været så heldig, at blive fejret af familie, arbejde, venner og Daniel :)
Selve dagen foregik i København, hvorefter Daniel og jeg fløj til Paris. Det kan jeg bestemt ikke klage over! Min gave fra Daniel var den fine Jane Kønig halskæde, og penge til at shoppe for i Paris – og som I kan se, fik jeg både købt en kjole, støvler og en skjorte. Virkelig lækkert!

Udover de fine billeder fik jeg også penge til turen og et gavekort til Wellness – og det kan jeg slet ikke vente med. Jeg skal af sted med en veninde, så nu skal dagen bare fastlægges.

Jeg er så glad for alle de fine gaver! Og nu er der både noget nyt til garderoben og til hjemmet! Så det kan ikke være bedre :) Havde en rigtig god fødselsdag og nogle hyggelige dage op til, som stod i fødselsdagens tegn.

Nu vil jeg smutte tilbage på sofaen og slappe af under et varmt tæppe :) Fortsat god aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox October 2014