Outfit of the day #9

My wardrobe

 photo DSC_1311_zps529af36e.jpg photo DSC_1304_zpsa6beff63.jpg photo DSC_1303_zpse656cf81.jpg photo DSC_1302_zpsc94d200b.jpgJeg har igennem lang tid (for lang tid!) været i gang med, at lave et lille walk-in closet, da vi har et ekstra værelse, som vi kun brugte til opbevaring tidligere.

Derfor havde jeg allieret mig med mine to stedbrødre, som var behjælpelig med, at lave det fantastiske garderobestativ af vandrør. Og jeg er så glad for det! Det står rigtig flot i kontrast til de farverige kjoler, blazere mv., som hænger på det.
Bøjlerne er fra Søstrene Grene, og jeg skyndte mig at hapse de første 50 stykker. Men bare rolig, der var stadig flere i Holstebro ;)

Desuden har Daniel været i gang med, at sætte hylder op, så jeg kunne få nogle sko til at stå fremme (frem for at være gemt væk fra Charlie). Vindueskarmen er også udnyttet, hvor jeg har lagt mine smykker, som jeg bruger til dagligt. Jeg har stort set altid de viste smykker på, og jeg synes det er helt mærkeligt, hvis jeg skulle have glemt smykkerne en enkelt dag.

Her var et lille glimt af mit skab (Jeg har dog også en kæmpe skab i soveværelset – så jeg mangler bestemt ikke plads), nu mangler jeg bare at få hængt mere op på mit stativ, frem for at have det gemt væk i mit andet skab. Det giver meget bedre overblik, at kunne se alt tøjet med det samme. Men det må være næste projekt jeg skal i gang med!

 

1 kommentar

  • Mormor

    du skal passe på solen den er skrap til at falme tøjet

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #9