Aarhus

Food Festival 2014

foodfestival

Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage, men dagene er bare fløjet af sted. Mandagen startede desværre ud med en omgang migræne, og de efterfølgende dage er stort set gået med arbejde og skole. Dog med besøg af Daniels forældre og min mor og hendes kæreste.

I søndags var jeg til Food Festival i Aarhus med en sød veninde. Det var et kæmpe arrangement, hvor der var en masse boder med forskellig mad. Der var meget fokus på økologi og hvordan man kunne lave en masse spændende retter med lækre grøntsager. Dog var der også boder, hvor man kunne få lidt til den søde tand (som jeg jo foretrækker!).

Min veninde og jeg nåede både, at lære (og smage) en masse om kransekage bagning, desuden fik vi smagt Gorm’s pizza og vinderkagen fra Røde Kors Bagedyst og meget mere! Vi var også så heldige, at få lækre Samsø kartofler og ærter med hjem, samt lækkerier fra Karoline – som jeg ser meget frem til at teste ;)

Var I til Food Festival?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus