Mallorca & Paris

Family brunch

familybrunch

I søndags tog Daniel og jeg ud til min mor og hendes kæreste til brunch, derudover kom min mormor og morfar også. Brunch er noget af det bedste, hvor man samles om lækker morgenmad/frokost og bare sidder og hygger sig! Det er rigtig dejligt, at have tid til at samle familien på den måde.

Vores brunch bestod af en masse scrambled eggs, bacon, varm leverpostej, pålæg, brød mv., desuden havde jeg bagt kanelsnegle og forsøgt mig med hjemmelavede fyldte chokolader – som helt klart er en favorit med saltkaramel indeni. Så bliver det ikke meget bedre!

I går stod den på et hyggeligt arrangement med arbejdet, hvor vi var ude og spise på Restaurant Sandgården i Søndervig. Hvis I skulle være på disse kanter, så er det helt sikkert et anbefalelsesværdigt sted at tage hen. De laver det lækreste mad! Vi fik både fisk, kalvemørbrad og selvfølgelig fik jeg også en chokolade kage med chokolademousse til dessert.

I dag er turen gået mod København til møde med arbejdet, så aftenen er blevet brugt herhjemme. Ren afslapning og en god gåtur med Charlie :)

Derudover søgte jeg i dag ind på HD studiet, 2. del, som jeg forhåbentlig skal starte på her efter sommerferien ved siden af arbejdet. 2. Del er specialedelen på HD uddannelsen, hvor jeg har søgt ind på Marketing Management linjen. Så jeg krydser fingre for, at få en bekræftelse på dette snarest – Wish me luck :)

2 kommentarer

  • Birthe

    Stort tillykke med optagelsen på HD studiet til september – det er mega sejt :-))
    Knus mor

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone Bjerregaard

      Hej mor,

      Tusind tak for den fine kommentar :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mallorca & Paris