Salted Caramel Cheesecake

New in #7

I løbet af ugen har jeg ventet spændt på to dejlige pakker – hvor er det skønt med hurtig levering ;)

zara

zara 1

I tirsdags modtog jeg disse lækre sommershorts fra Zara. De er dejlig bløde og så behagelige at have på – de skal helt sikkert med på sommerferie.
Og så kostede de kun 159 kroner! Zara har i mellem tiden startet deres udsalg, hvor I kan finde en masse andet lækkert tøj. I kan finde det her.

bmb

I fredags modtog jeg denne lækre pakke fra By Malene Birger. Jeg havde tidligere på ugen bestilt dette fantastiske Vanani partisaner tørklæde hjem, som jeg efterhånden har kigget en del på.
Og nu var jeg så heldig, at finde tørklædet på udsalg, så det var endnu bedre! Det er i det blødeste stof og dejlige lyse farver, så det skal nok blive brugt en hel del! Det er helt sikkert mit bedste køb for juni måned! :)

Lige nu kører By Malene Birger også udsalg på en masse af deres sommervarer, som I kan finde her.

Weekenden er indtil videre gået med fredagshygge herhjemme med lækkert mad, og så fik jeg også bagt lidt (mere om dette i et nyt indlæg). I går skulle jeg til Rock i Holstebro, sammen med Daniel, Rasmus og Ina. En super hyggelig dag, hvor vi bl.a. hørte Christopher, Marie Key, Carpark North og Nik & Jay.

Har I haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salted Caramel Cheesecake