Yves Rocher

New in #5

rayban 2Der er kommet lidt nyt i garderoben (og faktisk også solgt noget ud her i weekenden). Bl.a. har jeg fået disse flotte Rayban solbriller af Daniel. Jeg er simpelthen SÅ glad for dem, og de er allerede blevet brugt flittigt i det gode vejr!
Jeg har længe ønsket mig et par Rayban solbriller, da de er meget klassiske og aldrig går af mode. Og det er bare endnu bedre, at de er i en flot brunlig farve, som jeg aldrig bliver træt af.

zara1

Derudover fik jeg endelig fundet den flotte lyseblå nederdel fra Zara. Jeg har længe ledt efter denne nederdel, da jeg desværre ikke nåede at købe den på hjemmesiden. Så jeg har kigget alle vegne, og endelig dukkede den op brugt, og jeg slog til ;)
Jeg glæder mig meget til at lufte den – forhåbentlig med lækre sommerbrune ben :) Så skal I selvfølgelig også nok få den at se her på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher