Beautiful blue

My weekend #7

charlies fødselsdag

 

Jeg undskylder på forhånd for de mange billeder af Charlie, men det er nu berettiget, at han får en masse plads i dette indlæg. Charlie blev nemlig et år gammel i fredags, og det blev fejret med en tur i sommerhus med Daniel, min mor og hendes kæreste.
Charlie skulle selvfølgelig også have gaver og kagemand på hans fødselsdag (man er vel en forkælet hund), selvom det nok ikke gav meget mening i hans hovede :)

I lørdags var Daniel og jeg en lille smut nede i gågaden og fik shoppet lidt, efterfulgt af et par timer i haven, da der trængte til at blive lavet lidt. Lørdag aften fik vi besøg af Rasmus og Ina, hvor vi grillede og spillede en masse kort :)

Søndag blev brugt på ren afslapning, hvor jeg nød den dejlige forårssol på terrassen, sammen med Charlie. Derudover var vi ude og få den obligatoriske is, når vejret nu er til det, efterfulgt af en tur hjem til Daniels forældre.

Så weekenden er blevet brugt med en masse dejlige mennesker (og hunde), og hvor har vejret da været fantastisk. Det er en skam, at mandagen så bød på en masse regn, men det ændrer sig forhåbentlig snart.

Har I haft en god weekend?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful blue