Outfit of the day #1

New in #3

Godaften derude :) I går modtog jeg en pakke fra Nelly. Nelly har SÅ mange lækre ting, og jeg er især vild med den nye kollektion, som de har udarbejdet sammen med Gossip Girl stjernen Leighton Meester. Hold op, hvor ville jeg gerne eje hele kollektionen :) Jeg drømmer stadig om dette leopard sæt fra netop denne kollektion. Det måtte virkelig gerne være mit!

Leo sæt Nelly

I kan finde hele Leighton Meester kollektionen her: Nelly

Jeg har dog fået fat i en enkelt kjole fra kollektionen, og jeg glæder mig meget til at tage den i brug. Så skal jeg nok få vist jer et bedre billede, hvor jeg har den på :) Derudover fik jeg endelig klikket disse fede blonde slip ons hjem. De er virkelig flotte og så dejlige til forår og sommer. Jeg har før vist jer disse sko på bloggen, men nu skulle det altså være mine.

 photo 1C164A3E-1883-4891-8FC7-77925E9D8FA9_zpsowmh6nm2.jpg

 photo DB0D62FA-693B-42E1-8558-E6DD5071789D_zpsmipas2qn.jpg

 I kan finde ovenstående her:

Kjole fra Notion 1.3
Slip ons fra Nly

I dag har jeg været i Kolding med arbejdet og nu står den på afslapning og film. Så jeg hoppe under et dejligt tæppe med en kop varm kakao i hånden. Hvad bruger I jeres onsdag på?

Affiliate  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #1