My weekend

New in

Hej derude :)

I tirsdags fik jeg besøg af en veninde, hvor vi havde aftalt at tage til et lille shopping event, som tre af gågadens butikker havde arrangeret.
Bianco, Pieces og Only havde sammen lavet et event, hvor der var åbent til klokken 21 og muligheder for at gamble om rabatter på købet.
F.eks. var der i Bianco mulighed for, at rafle om op til 30 % rabat på købet.

 Vi startede i Bianco, da vi begge selvfølgelig elsker sko – og begge har ALT for mange i forvejen ;) Det stoppede os dog ikke, for at forøge vores skosamling med et par stiletter mere. Man kan jo altid bruge sorte stiletter, derudover har dette par har en ekstra fin broderet detajle. De var sat ned fra 499 til 135 kroner! Så kunne jo ikke modstå tilbuddet :)
Derudover røg der lige et enkelt bælte med hjem, så alt i alt en god aften med shopping!

biancocollage

I går fik jeg besøg af nogle veninder, deres familie, min mor og moster, da jeg havde arrangeret en tøjaften, hvor der kom en tøjsælger hjem til mig og viste forårskollektionen frem. Det er en super hyggelig måde, at få set en masse nyt tøj på og hvor var der dog meget jeg godt kunne finde på, at bestille hjem. Der var bl.a. et par mønstrede sort/hvide bukser og den lækreste hvide blazer. Så det skal helt klart overvejes!

Inden dette arrangement nåede jeg lige ned i gågaden, da jeg skulle have handlet lidt ind til jeg fik besøg. Der røg også lidt tøj med hjem..
Jeg var så heldig, at få to lækre cardigans af Daniel :)
Den hvide cardigan er rigtig blød og fluffy, og jeg har længe kigget efter sådan en bamse cardigan. Jeg har allerede taget den i brug i dag, og den skal jeg nok få brugt flittigt.
Den rosa cardigan er meget lang og dejlig blød, så den glæder jeg mig også til at få brugt.

cardigans

I aften står det på sofahygge, og nu vil Daniel og jeg i gang med at se House of Cards på Netflix, og lade op til sæson 2 kommer d. 14. februar. Looking forward to it!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend