Cereal bars

Key Lime Pie Cupcakes

Godaften :)
Så fik jeg endelig lavet et indlæg med disse alt for lækre Key Lime Pie Cupcakes.

 photo c67ea9d1-29d5-4b20-8fbb-0c6813bb6be2_zps935f143e.jpg

Opskriften lyder således:

Ingredienser (til 8 stk.)

Kiksebund
200 g digestive kiks
65 g smør

Fyld
1 ds. (a 400 g) kondenseret mælk
4 pasturiserede æggeblommer
Revet skal og salt fra 5 økologiske limefrugter

Flødeskum og lime til pynt

Fremgangsmåde:
– Tænd ovnen på 175 grader (alm. ovn)
– Knus kiksene i en blender (eller i en pose) og bland det med smeltet smør.
– Put 8 papirsforme i en silikone muffinsform og pres kiksemassen ned i bunden og på siderne af papirsformene.
– Bag kiksebunden i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.
– Rør den kondenserede mælk sammen med æggeblommer, limeskal og limesaft. Lad det størkne i 30-60 minutter. Sigt massen gennem en fin si og smid skallerne ud.
– Hæld fyldet over kiksebundene og bag kagerne midt i ovnen i ca. 25 minutter.

Lad kagerne køle helt af og server dem med flødeskum og en skive lime.

Enjoy!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cereal bars