Key Lime Pie Cupcakes
Godaften :)
Så fik jeg endelig lavet et indlæg med disse alt for lækre Key Lime Pie Cupcakes.
Opskriften lyder således:
Ingredienser (til 8 stk.)
Kiksebund
200 g digestive kiks
65 g smør
Fyld
1 ds. (a 400 g) kondenseret mælk
4 pasturiserede æggeblommer
Revet skal og salt fra 5 økologiske limefrugter
Flødeskum og lime til pynt
Fremgangsmåde:
– Tænd ovnen på 175 grader (alm. ovn)
– Knus kiksene i en blender (eller i en pose) og bland det med smeltet smør.
– Put 8 papirsforme i en silikone muffinsform og pres kiksemassen ned i bunden og på siderne af papirsformene.
– Bag kiksebunden i ovnen i ca. 10 minutter. Lad dem køle af.
– Rør den kondenserede mælk sammen med æggeblommer, limeskal og limesaft. Lad det størkne i 30-60 minutter. Sigt massen gennem en fin si og smid skallerne ud.
– Hæld fyldet over kiksebundene og bag kagerne midt i ovnen i ca. 25 minutter.
Lad kagerne køle helt af og server dem med flødeskum og en skive lime.
Enjoy!
Ingen kommentarer endnu